Individuele sessies

Sam en Sofie geven ook individuele begeleiding.

Sam & Sofie Samen

Relatie coaching op basis van Authentic Relating 

Sam

Non-Duale Coaching

Sofie

Coaching & opstellingen   

thema's: zelfverwezelijking

    zelfmoord


Relatiecoaching op basis van Authentic Relating

Sofie: "Toen ik Sam leerde kennen was de communicatie die hij toepaste heel nieuw voor mij.

Tot dan toe had ik de gewoonte om op momenten dat ik een spanning voelde opkomen bij mezelf, me even af te zonderen om mezelf te reguleren.   Sam merkte dat op en stelde voor om dat moeilijke moment toch eens samen te doorwaden.  Op dat moment voelde ik eerst wat weerstand, maar tegelijk zei een stemmetje in mij dat hij wel eens gelijk kon hebben en zo is het op dat moment ook gelopen.  Doordat hij samen met mij ruimte gaf aan mijn golf van emotie,  verdween de spanning en kon ik weer verder.

Samen passen we ook het concept toe om niets meer te verbergen.  Als er bij mij een gedachte opkomt, waarvan ik die in eerste instantie niet met Sam zou delen, besef ik dat net het wel delen ervan wel eens heel verdiepend kan werken voor onze relatie.  Soms komen er dan wat spanningen bij, maar uiteindelijk heeft het dan wel een opstap naar nog meer verbinding tot gevolg. 

Deze manier van jezelf openstellen is heel kwetsbaar, maar met de gepaste methodes leren we je aan om hier in liefde in te kunnen staan en elkaar meer te mogen begrijpen. "

Ons kan je bereiken op 0494 91 23 69 (Sam) en 0494 25 33 61 (Sofie)

Sofie, Coaching & opstellingen   

Wanneer ik iemand doorheen een diep proces zie gaan, kan ik een enorme kracht voelen opborrelen.  Boosheid, intens verdriet, weerstanden,… die de ruimte krijgen om aan de oppervlakte te komen, zie ik als een hoog potentieel aan innerlijke kracht en creativiteit.  Het is een oefening deze gevoelens zuiver te kanaliseren, opdat ze kunnen transformeren. 

Op sommige periodes in je leven kan je jezelf zo wanhopig voelen, dat sterven de enige uitweg lijkt te zijn en het verlangen naar de verlossing wordt dan heel groot.   Daarbovenop komt ook nog dat velen een oordeel hebben op deze gedachte, waardoor ze zich nog slechter gaan voelen.  Voor mij is ‘willen sterven’ vooral een verlangen om op een andere manier te leven.  Maar het antwoord op de vraag ‘wat dan wel?’, blijft afwezig.  Of de mogelijkheid om daar te komen lijkt onmogelijk.  Hoe kan je deze gedachte filteren naar de wens ‘wat wil ik van mezelf laten sterven?’    Het ontcijferen van de boodschappen van je lichaam of van je diepe gevoelsleven, kan je verder helpen om alsnog je weg te vinden in deze materiele wereld.  Op dit pad wil ik mensen begeleiden.

Mij kan je bereiken via mail op sofie@mandorla.be of telefonisch 0494 25 33 61.

Sam, Non-Duale Coaching

Waar ik enorm blij van wordt is dat er vaak een enorme shift plaatsvindt door alert aanwezig te zijn. Je komt naar mij met een thema, een bepaald gegeven in je leven dat onrust brengt. Via de techniek Non-duale coaching luister ik dan naar wat dat thema in jouw gevoelswereld doet. Ik ben aanwezig bij de vorm van jouw lichamelijke sensaties, met telkens de vraag of je dit deel in jezelf kan verwelkomen en/of wat het je komt vertellen. Je komt als het ware in communicatie met jouw onderbewust zijn. Beschermmechanismes die opgeslagen zijn in ons lichaam kunnen we verwelkomen en bevragen. Doordat deze verschillende delen verwelkomd worden, komt er een gevoel van meer ruimte. Achteraf vraag ik naar het thema en is er ruimte voor opluchting. Soms speelt het thema zelfs helemaal niet meer en het doet zich voor dat je zelfs niet meer weet wat het thema was.

Nieuwsgierig? Bel me voor een afspraak op 0494912369